تأکید مدیرعامل در اوّلین همایش مدیران شعب کشور سال1404 بر مقاومت متّکی به قدرت الهی در یاری مؤمنین بود.
اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها با شعار«تصمیمسازی، سرمایهگذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری(دامه ظله برکاته)» در مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع) مشهد از صبح روز شنبه 16 فروردین ماه سال1404 کار خود را به طور رسمی آغاز نمود. همایش تا شامگاه روز یکشنبه 17 فروردین ماه جاری ادامه داشت و با حضور محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها و مدیران شعب سراسر کشور به بررسی شعار سال جدید «سرمایهگذاری برای تولید» که رهبر معظم انقلابی در پیام نوروزی مطرح کردند پرداخت. دکتر جابر وثیق، رییس اداره سمنهای وزارت امور خارجه، میهمان ویژه همایش دو روزه مشهد نیز دقایقی را با مدیران بنیاد در جایگاه سخنران گفتگو کرد. همچنین متخصصان حوزه اقتصاد، مدیریت کسب و کار، کارآفرینی و هوش مصنوعی مدیران حاضر در همایش را طی چندین ساعت متوالی آموزش حرفهای دادند و به بررسی نقش سمنها، سواد مالی، هوش مصنوعی، انگیزش و نوآوری در آینده و کسب و کار خیریهها و اهمیت سواد مالی در توسعه فعالیتهای عامالمنفعه پرداختند. همایش با مراسم تجلیل از مدیران حاضر در همایش و اهداء لوح تقدیر به آن در ساعات پایانی روز یکشنبه به کار خود پایان داد.
محمدجواد فولاد با استقبال گرم از مدیران و میهمانان شرکت کننده در توضیح قدرت مقاومت در برابر مشکلات به مقاومت نیروهای مؤمن انصارالله یمن در مبارزه با تجاوز و زورگویی آمریکا اشاره کرد:"نیروهای یمن چون اسمش را انصارالله گذاشته است پیوسته به خدا و انصار خدا است. گروهی در کشوری که اقتصادی ضعیف دارد حرکت جهادی مقاومت با قدرت الهی آنجا به پیش میرود. دقّت کنید این توکّل بر خدا و با او بودن چقدر زیبا است ولی کشور قدرتمندی مثل اوکراین با کوچکترین مخالفتی با آمریکا همچون موشی در برابر گربه میشود حضرت آقا( مقام معظم رهبری) در خطبههای نماز عید سعید فطر امسال به همین اشاره میکند در مقابل دشمن این موضوع را ترسیم میکند و قدرت این مقاومت در این منطقه از منویّات مقام معظم رهبری سرچشمه میگیرد و مقاومت یمن قدرت نمایی میکند به دلیل قدرت مقاومت است که آمریکا از ایران میخواهد مقاومت را کنار بگذارد و در مقابل جمهوری اسلامی ایران نامه محترمانه با رعایت ادب به یک پیکی که مورد اعتماد ایران باشد میفرستد این نشات گرفته از قدرت الهی برای یاری کردن مؤمنین است. آقا با تکیه بر قدرت الهی و عنایت ولی عصر(عج) ، دشمنان را تهدید میکند چون نائب او است و میداند آنچه که اهداف الهی است در جمهوری اسلامی باید تحقق یابد و نمیگذارد ذلّت نصیب ملّت بشود؛ ملّت اوکراین ذلیلند چون غرب بر آن احاطه دارد ولی ملّت ایران قدرتمند است، همهی ملل جهان الگویشان امروز، ملّت ایران است".
وی در ضروت دفاع از آزادی قدس و مردم مظلوم فلسطین از حمایت جمهوری اسلامی ایران براساس رسالت پیامبران گفت:"قدس خانه خدا و قبله اوّل مسلمین است. ما برای نجات مردم مسلمان از یوغ استعمار، کودککشی صهیونیست شیطان بزرگ که به نیابت از آمریکا جنگافروزی را در منطقه به وجود آورده است و مردم مظلوم و کودکان را به شهادت میرساند تا تمام آن کشور را با تجاوز تسخیر کند در کنارشان هستیم و جمهوری اسلامی ایران از حقوق ملّتها دفاع و حقوق بشر دنیا را احیاء میکند چون رسالت پیامبران همین بوده است؛ تمام پیامبران رسالتشان آشنا کردن مردم با حقوقشان بود تا به انجام تکلیف الهی واقف بشوند و به قانون کتابهای آسمانی عمل کنند حال این رسالت را جمهوری اسلامی در جهان پیاده میکند که به اصل ظهور امام زمان(عج) برسیم و بستر ظهور فراهم بشود که حقانیت اسلام و شریعت برای دنیا ترسیم بشود و همهی مذاهب به تکلیف عمل کنند".
همچنین مدیرعامل اعتماد مردم به آبشار عاطفهها را نتیجهی عملکرد صادقانه بنیاد و موفقیت کار جهادی در سال جاری را منوط به در اولویت قرار دادن قانون الهی و شعار سال دانست:"پس امروز اعتماد مردم در سراسر ایران به این نهاد مردمی جلب شده است، امروز نام بنیاد آبشار عاطفهها برازنده جامعه اجتماعی، مردم و مسؤولین شده است ما باید صفاتمان را از جمله جهادگر اجتماعی بودن را در عمل کردن به جهاد اجتماعی برابر قانون الهی و گفتار ائمه معصومین(ع) با توجه به سخنان رهبری در بحث جهاد اجتماعی پیادهسازی کنیم. فرمایشات آقا براساس اسلام، قرآن و امامت و ولایت است، آنها باید در هر موضوعی سرلوحهی کار قرار بگیرد بعد برای گرفتن خروجی، آنها را در مسیر کار قرار بدهیم و بدین صورت است که اطاعت از و اجرا امر ولایت کردهایم و این گونه خدا کمک و نصرت میکند. پس ما در این همایش با حضور مدیران دلسوز و توانمند در آغاز سال1404 و با اولیت قرار دادن فرمایش آقا در پیام نوروزیشان که بحث سرمایهگذاری برای تولید و شعار سال بود، میخواهیم بنیاد نقش خود را در سرمایهگذاری برای تولید به اندازه و میزان توان ایفا نماید و عملیاتی کنیم یعنی این که تصمیم بگیریم یک صندوق ذخیره ملّی در این مبحث راهاندازی بشود، همهی شعب در سراسر کشور ماهیانه مشارکت کنند و این صندوق ملّی که جمعآوری سرمایه برای تولید و افزایش آن است برای هر استان، نه اشتغالزایی که پی در پی با شکست مواجه شود، اشتغالی ایجاد کند که بنیاد از آن خرید کند و دنبال بازاریابی و مشترییابی نباشیم به عنوان مثال اگر یک شعبه از 940 شعبه فعّال کشور، کارخانه تولید فرش راهاندازی کند آنگاه شعب دیگر برای تهیه جهیزیه مورد نیاز خود از آن کارخانه فرش میخرند و به این ترتیب سود فروش وارد صندوق ذخیرهی سرمایهگذاری بنیاد میشود. ما بررسی کنیم آن لوازمی که تولید آنها امکانپذیر است خودمان تولید کنیم و میتوانیم تولید را از استانهای محروم با تکیه بر سرمایه موجود در صندوق ذخیره شروع کنیم مثلا برای یک استان محروم سه دستگاه با هزینه صندوق ذخیره برای تولید ظرف یک بار مصرف و با ایجاد اشتغال برای دو نفر جهت ایستادن پای دستگاه بخریم و شروع به تولید و انبار کنیم حالا نیاز یک سال شعبه تأمین میشود و شعب میتوانند به صورت نقدی و یا پرداخت تدریجی در طول ماه، ظروف مورد نیاز را خریداری کنند و سود حاصله در صندوق برای یک عملیّات در یک استان دیگر استفاده میشود. پس ما میتوانیم بعضی موضوعات را در مبحث تولیدِ نیازمندیهای داخلی خودمان بدون نیاز به پرداختن به موضوع بازاریابی و ایجاد بازارچه پوشش دهیم و نیاز بازار داخل خودِ مجموعه را تأمین کنیم. 15 یا 16 استان باید صندوق را پشتیبانی کنند تا فعّال شود و دستگاهها وارد چرخهی تولید شوند و هزینههای جاری و اداری را از طریق سود کسب شده تأمین نماید. انشاءالله برنامهریزیها و دستورالعملهایی که برای تحقق شعار سال ترسیم کردهایم گام به گام برای مدیران ابلاغ خواهد شد تا انشاءالله همه به صورت جمعی دست به دست هم بدهیم که هم منویّات حضرت آقا را محقق کنیم و اطاعت از ولایتمان کرده باشیم، هم نیاز درونی مجموعه را تأمین کنیم تا خرید بازار بیرون و متحمل شده ضرر فراوان از هزینهها کسر شود و هم استانهای کمبرخوردار از سرمایهگذاری سودهای این تولیدات بهرهمند بشوند".
مقام ارشد بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها در بخش بعدی از اقدامات انجام شده برای راهاندازی صندوق ذخیره خبر داد:"در حال حاضر سه کار را کردهایم تا کار با سرعت به مرحله اجرا برسد. یکی این که در تهران قرارگاه جهاد اجتماعی اقدام به تولید فایل و میز و کمد کرده است که نیاز شعب را با نازلترین قیمت تأمین میکند و در مازندران هم با توجه به حاصلخیزی آن، مزرعه نمونه بزرگی برای تأمین پروتئین حیوانی استانها و پرورش مرغ و پرندههای مختلف و دام جهت تولید گوشت گوساله و گوسفند کار خود را شروع کرده و پروژه در حال اجرا است تا شعب بتوانند برای تأمین سبد مواد غذایی مددجویان به این واحد سفارش بدهند و نیاز داخلی برطرف شود. نکته بعدی افزایش درآمد است که با توجه به وضعیّت تورّم، نباید وضعیت اقتصادی باعث ناامیدی ما در کار و شکست شود و چون از خزانه خدا سخن گفتیم در خزانه خدا کمبود، قحطی و کسری نیست. ما باید با همین توکّل و توسّل، افزایش درآمد بسیار بالای سال1403 را، که به میزان 44 درصد طبق بررسی واحد حسابرسی با توجه به مشکلات اقتصادی بوده است، با عنایت خدا متعال نگه داریم و در همین مسیر جامعه هدف دعا کند و پرسنل با روحیّه معنوی در جذب منابع تلاش کنند. شعبی که به افزایش و رشد درآمد برسند طبق برنامهای مشخص به نیروی مشارکت و مدیر شعبه مشوّق و پاداش تعلّق میگیرد. شعب باید به سوی افزایش درآمد جهت پیدا کنند یعنی مدیری خوب و موفق است که افزایش مشارکت مردمیاش و خدماتدهی به جامعه هدفش بالا باشد و همچنین وحدت، صمیمیّت و انسجام در جهادگری اجتماعی بین ارکان شعبه به وجود بیاورد یعنی مدیریّت این است و پرسنل رصد میشوند پس همکاران با این روش حتما پیگیر حرکتی باشید که همیشه آبشار عاطفهها نمودار رشد را در کارنامهاش نشان بدهد و همینطور که بحث معنویّت را مطرح میکند برای خارج از بنیاد بتواند این الگو را برای دیگر نهادهای مردمی ترسیم کند و الگوی آنها و این روشها میتواند نجاتدهنده از فقر باشد".
تصاویر تکمیلی و تقدیر از مدیران
دبیر خبر دفتر مرکزی:بیگلری
Report