در آستانه میلاد یوسف زهرا(عج): حمایت از خیّرین تا اهدا جهیزیه
بنیاد با شروع ماه شعبان المعظّم خبرهای خوشی را برای خیّرین و نوعروسان مددجو در بسته خدمات خود ارائه کرد.
شعب بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها نخستین روزهای اسفند ماه سال1402 را که همزمان با آغاز اعیاد شعبانیّه است با خبرهای خوش ویژهای طی کردند. ری از توابع تهران، نقده در آذربایجان غربی و کردستان با کوله باری از جهیزیههای رنگارنگ با همراهی خیبرین و مهرجویان به جشن و شادی پرداختند. محمد جواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها، نیز حامل خبرهای خوشی برای اولین بار برای خیّرین و همچنین برای نیروهای حامییاب بود. وی درجلسه هماندیشی که با حضور دهها تن از خادمین حامییاب بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها در تالار تربیت مشهد برگزار گردید از اتخاذ تصمیمات حمایتی برای ارتقاء کیفی کار نیروهای حامییاب جهت تسریع دستیابی به اهداف خدمترسانی به جامعه هدف سخن گفت. وی همچنین برای نخستین بار خبری خاص را در پاسخ به مهربانی هموطنان خیّر اعلام کرد.
محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها، در اوّلین جلسه هماندیشی صمیمانه با نیروهای حامییاب مراکز مشارکتهای مردمی مشهد که در صبح روز دوشنبه، نخستین روز اسفند ماه سال جاری، با هدف تجدید و بهبود آموزش نیروهای مذکور برگزار شد، خدمت نیروهای این واحد را عمل خیر خواند و تأکید نمود:"عمل اگر با انگیزه الهی انجام بشود در محضر الهی درجات و حسنات دارد و برای شما اعتبارنامهای باز میشود که در روز حشر، برگ زرّین افتخار به شماعطا میشود. جهاد اجتماعی یک اصل است مثل جهاد در جنگ با کفر، با فقر هم باید مبارزه کرد و فقر را خانه به خانه بیرون کنیم. پس شما باید دلهای خیّرین را به سوی کمک به محرومان فرا بخوانید و دلهای محرومین را با کمک خیّرین شاد کنید". وی از سوی دیگر به اهتمام بنیاد برای حل مشکلات حامییابان اشاره کرد:" برای این منظور تصمیم گرفته شده است که حامییاب به صورت چند مسؤولیتی فعالیّت کند مثلا در کنار انجام وظیفه مدیریت، اشتغال، فرهنگی و غیره به عنوان حامییاب هم مشغول ارائه خدمت شود. در روش جدید دعوت از خیّرین، برای همراهی و همدلی با مددجویان و نیازمندان، در اختیار هر حامییاب حداقل 15 و حداکثر 30 پروند مددجویان قرار داده میشود. حامی یاب بعد از مطالعه پروند و آگاهی از اطلاعات کامل خانوادهها، از نزدیک با خانواده مددجو دیدار میکند تا با وضعیّت اقتصاد، میزان سرمایه، امکانات، کاستیها، مشکلات و بحرانهایی که مواجه هستند و تحت فشار آنها به خیریّه مراجعه کردهاند، آشنا شود. در مرحله بعد حامییاب براساس نتیجهگیری حاصل از بررسی پرونده، به تعیین اولویت پروندهها برای حل سریع مشکلات مهرجویان میپردازد. با این روش وی براساس اطلاعات کامل و باتوجه به سطح مشکلات مددجو میداند چه نوع کمک و خدماتی باید ارائه نماید. در ادامه با خیّرین تماس برقرار میکنند".
ایشان در تکمیل توضیحات خود روش جدید را نوعی تسهیلگری در انجام مطالبهگری خواند و اظهار داشت:"لازم است هر حامی یاب براساس تعدا پروندههای در اختیار در گوشی همراه خود یک گروه مثلا 15 نفری که اعضاء آن را مددجویان تشکیل میدهند ایجاد کند. حامییاب سرگروه خواهد بود. حامییاب از طریق ارتباط مجازی با سهولت از مشکلات مددجویان اطلاع مییابد و پاسخگوی مطالبات آنها خواهد بود و بدین صورت اعتمادسازی بیشتری برای مددجویان حاصل میشود که نوعی تسهیلگری در انجام مطالبهگری خواهد بود". همچنین مدیرعامل برای نیروهای حامییاب خبر خوش دیگر هم پرده برداشت. حاج محمدجواد فولاد به تعیین حق مسؤولیت برای حامییابان در مقابل حل مشکلات مندرج در پرونده هر مددجو علاوه بر دریافت درصد حق مشارکت به صورت ماهیانه اشاره کرد. فولاد به توضیح نکته تأمل برانگیز تسهیلات جدید هم پرداخت:" در حقیقت انجام وظایف محوّله به صورت ترکیبی توسط حامییاب، تجمیع مسؤولیتها در مسیر نیل به اهداف است".
فولاد برای خیّرین نیز نوید خبری امیدبخش را داد و از حامییابان درخواست نمود طی تماسهای تلفنی این موضوع را به اطلاع خیّرین برسانند:" طبق برنامهریز جدید، به تمام خیّرینی که به بنیاد کمک میکنند بنیاد همچون سازمانهای دولتی مانند کمیته امداد و بهزیستی مجاز شده است به آنها نامه به سازمان اقتصاد و دارائی ارسال مینماید که طبق آن نامه، خیرین مشمول قانون کسر از مالیات میشوند و ایجاد چنین تسهیلاتی برای هموطنان نیکوکار سبب افزایش کمکهای مردمی خواهد شد که این بزرگترین عنایت خداوند به این مجموعه است". ایشان در پایان جلسه پاسخگو سؤالات نیروهای حامی یاب نیز بودند.
اهدا 10 سری جهیزیه به نوعروسان ساکن نقده استان آذربایجان غربی، 30 سری جهیزیه ویژه زوجین خانوادههای نیروهای مسلّح استان کردستان و اختصاص 110 سری جهیزیه هم به نوعروسان ایلام با پشتیبانی قوی منطقه 9 تهران به مدیریت بانو طالبی نیز اخبار بسته خبری ویژه اعیاد شعبانیّه( میلاد امام حسین، حضرت سجّاد، عبّاس و علی اکبر(ع)) میباشد. همچنین 28 زوج شهر ری همزمان با اعیاد مذکوربه همّت خادمین بنیاد آبشار عاطفهها در تهران جشن ازدواج آسان خود را در بقعه بی بی زبیده حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در جوار مزار شهدای گمنام فرهنگسرای ولاء(ایوان ری) برگزار کردند. به گفته مسؤولان بنیاد آبشار عاطفهها ارزش جهزیهها با همکاری خیّرین استان تهران به ویژه ری و بسیج، 1 میلیارد تومان است. لازم به ذکر است که بسیج دو حوزه سپاه حضرت سیّدالشهدا در شهر ری، در برگزاری مراسم جشن ایوان ری با بنیاد آبشارعاطفهها همکاری داشتهاند. ارگانهای مذکور تهیّه دسته گل و ماشین عروس و خنچه عقد را عهدهدار بودند. جشن زوجین شهر ری را صدا و سیما تهران و پایگاههای خبری مانند معراج نیوز پوشش خبری دادند.
بیننده تصاویری از بخشهای مختلف مراسم فوف باشید
دبیر خبر سایت دفتر مرکزی:بیگلری
گزارش