وظایف راهگشا قرارگاهها و لزوم تبیین شبیخون فرهنگی در کلام مدیر عامل
فولاد در دومین روز از سومین همایش محرومیتزدایی جهادی به وظایف قرارگاهها و تبیین شبیخون فرهنگی اشاره کرد.
مدیر عامل بنیاد در دومین روز همایش، راه پرفراز و نشیب و سختی را که انقلاب اسلامی تا به امروز با وجود کارشکنیها و خدعههای دشمنان اسلامستیز پیموده است، یاد کرد و امنیت امروز ملّت و کشور را مرهون عشق مردم به سیدالشهدا، مقاومت هوشیارانه نظام اسلامی و رهبری دانست.
فولاد در ادامه به شبیخون فرهنگی دشمنان غربی برای متلاشی و ناکارآمد کردن بنیان اعتقاد اسلامی و اخلاقی خانواده ایرانی اشاره و تصریح کرد:" رهبری به این موضوع بعد از اتمام جنگ تحمیلی تأکید کردند. دشمن میخواهد شیطان را بر قلبها حاکم کند و ایشان به مسؤولین مکرر گوشزد کردهاند تا خانوادهها آسیب نبینند چون هدف دشمن اول نابودی عفاف و بعد حجاب است؛ لذا به ترویج فساد، تبلیغ مواد مخدر و افزایش تحریمها پرداخت تا بتواند همه راههای رفاهی و مذهبی ملّت را با هدف از پای درآوردن پیکر تنومند انقلاب ببندد که در مقابل این توطئهها تکیه بر دستاوردهای دانشمندان خودی و تولید داخلی تدبیر رهبری برای خنثی کردن حرکت تجمیعی سران استکبار میباشد".
وی در بخش دیگری از سخنانش افزایش آگاهی جوانان درباره جهاد تبیین را برای جلوگیری از اغفالشان ضروری خواند چراکه دشمن از حرکت جوانان در مسیر الی الله به دعوت اسلام هراسناک است. سپس از گستردگی شعب مشهد و تهران و آغاز به کار چهار قرارگاه محرومیتزدایی بنیاد گفت:" ایجاد آنها به افزایش موفقیت روزافزون خیریه کمک میکند و در راستای اهداف[ارائه خدمات به محرومان و توانمندسازی آنان] و سیاستهای دفتر مرکزی فعالیت میکنند. امورشعب وظیفه پشتیبانی، نظارت، توسعه، تبلیغ گسترده، افزایش اعتمادسازی و جلب مشارکتهای مردمی در رسانهها و فضای مجازی را برعهده دارند. در پایان سال هم کتابچهای به صورت تجمیعی تهیه و به دفتر رهبری و دیگر نهادهای مربوطه ارسال میگردد".
مسکنی، رییس سازمان امور مالیاتی خراسان رضوی، سخنران بعدی بود که ابتدا سخنان خود را به شفافسازی برخی قوانین مالیاتی مورد نیاز خیریهها اختصاص داد و در ادامه پاسخگو سؤالات حاضرین به ویژه مدیران شعب بود.
دکتر یارمحمدی نیز در سخنان خود از مراحل پنجگانه حیات انسان و مقدس بودن جهاد هدفمند گفت:"خلوص نیت در کنار تلاش اولین ویژگی شاکله حرکت جهادی است. کار جهادی در راستای محرومیتزدایی، مدیریت جهادی میخواهد که وقتشناسی و تسریع در عمل صالح لازمه آن هستند".
وی در ابتدا با بیان اینکه این مدیریت برای خداست، در ادامه ساختاری، رفتاری و زمینهای بودن را سه بعد مدیریت جهادی برشمرد و اظهار داشت:" برای اثربخش بودن باید مدیریت ولایتی و منعطف یعنی مناسب با شرایط محیط باشد و از بعد رفتاری هم دارای عامل خودباوری، تحول آفرینی در مناسبات اجتماعی و آیندهنگر باشد. عامل زمینهای هم برای کمک به رشد محرومیتزدایی جهادی لازم است و کلید واژههای آن مشارکت و کوشش همگانی هستند".
دکتر یارمحمدی، آخرین سخنران این نشست بود. وی به اهمیت مخاطبشناسی در افزایش تعداد خیرین برای ارتقا خدمات اشاره داشت:" بنیاد دو گروه مخاطب دارد: ورودی و خروجی و عامل میانه اثرگذار که پرسنل است. مطابقت مناسب این سه گروه،محرومیتزدایی جهادی محسوب میشود".
دبیر خبر دفتر مرکزی کل کشور:بیگلری
گزارش