افتتاح مرکز مشارکت مردمی امالائمه(س) مشهد
با ورود به دومین ماه سال1403، مرکز مشارکت مردمی امالائمه(س) مشهد افتتاح گردید.
مرکز مشارکت مردمی امالائمه(س) مشهد در اوّلین روز از ماه اردیبهشت سال1403 با موافقت محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بینالمللی خیریّه آبشار عاطفهها، به طور رسمی شروع به کار کرد. مرکزی که اکثر خادمین این مرکز در سِمت حامییاب فعالیّت خود را در مجموعه آغاز نمودند در راستای توسعه خدمت به محرومان و ترویج فرهنگ مشارکت به عنوان خادم حضرت رضا(ع)، امام رئوفِ سفرهدار، افتخارآفرینی کنند. و هم گام با سایر مراکز مشارکت مردمی و ارتباطات بنیاد که طی سالهای اخیر به ویژه در سال1401 و 1402 در راستای افزایش میزان جذب مشارکت و تعامل آحاد جامعه با بنیاد برای حمایت بهتر از مددجویان به خدمترسانی مشغول شدهاند، راهاندازی گردید. مرکزمشارکت مردمی امالائمه(س) در بولوار 22 بهمن شهر مقّس مشهد واقع شده است.
حاج محمدجواد فولاد در مراسم افتتاحیّه این مرکز خطاب به خادمین امالائمه(س)، مدیر امورشعب و شعب مشهد با تأکید بر این که کارکنان باید در باب رضایت خداوند سبحان گام بردارند، خاطر نشان کرد:" زمانی برکت واصل میشود که رضایتمندی جامعه هدف ما در ورود به اینجا و درخواستشان اجابت شود. اگر کسی از اینجا دست خالی یا رنجیده خاطر خارج بشود قطعا و یقینا نه تنها باعث رفع مشکلات نمیشود بلکه مشکلاتی ایجاد میشود که سدّ راه خواهد بود و باعث ورشکستی آن عمل خیر صورت میپذیرد. چون برکات الهی از خزانه عرش الهی سرازیر میشود لازمه آن این است که ما در مالکیّت این خزانه در باب رضایت خداوند سبحان گام بردایم. زمانی میتواند این مجموعه رشد و توسعه پیدا کند و جذب کمکها افزایش یابد که نیّتهاتون در باب قربةالیالله یعنی رضایت خداوند قرار بگیرد. اگر کسی برمبنای این مسیر گام برندارد کم کم اتفاق کمبود نذورات الهی باعث سلب مسئولیت و دوری و فاصله از اهداف میشود. پس هر چه ما به سمت خداوند حرکت کنیم بیشتر برکات حاصل میشود. پس بهترینِ بهترین راه و مسیر موفقیّت این است که شما در انجام این فریضه الهی محکم و استوار گام بردارید و رضایت خداوند را کسب کنید. امیدوارم که این آغاز تأسیس در فضای جدید باعث ریزش برکات الهی بشود و شما شرمنده این خانوادههای محروم نشوید".
همچنین پخت و توزیع 3000 پرس آبگوشت توسط امورشعب آذربایجان شرقی، تبریز، به مناسبت شهادت امام صادق(ع) در 5 اردیبهشت ماه جاری و اهدا دهها جلد کتاب توسط خیّر به شعبه ازنا جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی در نخستین روزهای اردیبهشت در صدر خدمات شعب بنیاد قرار دارند.
اهمیّت تأسیس مراکزی از این دست را میتوان با بررسی فواید حاصل از همافزایی مشارکت مردم و کاهش نرخ فقر و بزهکاری درک نمود. در تعریف مشارکت آمده است که مشارکت، درگیری ذهنی، عاطفی و احساس مسئولیت اشخاص در موقعیّتهای گروهی است که آنها را برمیانگیزد تا برای دستیابی به هدفهای گروهی یکدیگر را یاری دهند. مشارکت، منعکسکننده نقش فردی اعضای یک جامعه به عنوان عاملان فعّالان و دارای حس مسئولیت اجتماعی نسبت به یکدیگر و تعلّق به جامعه است. در واقع با مشارکت است که جامعه سالم، توسعه اجتماعی مردممحور، فراگیر، پایدار و کاهش هزینههای اجرا طرحهای خدمترسانی تحقق مییابد.
تصاویر برگزیده
دبیر خبر دفتر مرکزی:بیگلری
گزارش