بیانات راهگشای مدیرعامل در جلسه با مدیران استانها

مدیرعامل پرتلاش در جلسه جداگانه با مدیران آذربایجان شرقی و امورشعب استانهای زیرمجموعه قرارگاه جهاد اجتماعی توجه به فرامین الهی و ائمه(ع) را موفقیت مدیریتی خواند.
محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها، در نیمه دوّم آذر ماه سال 1403 و در ادامه اجرای طرح ضمن خدمت مدیران استانهای سراسر کشور، که از ابتدای پاییز سال جاری آغاز و با استقبال مدیران روبه رو شده است، در جلساتی جداگانه میزبان مدیران استان آذربایجان شرقی و امورشعب استانهای زیرمجموعه قرارگاه جهاد اجتماعی بود. طرح فوق با محوریّت موضوعات حوزه مدیریت، مالی، مددکاری و فرهنگی و دریافت آموزش و تبادل نظر با حضور در دفتر مرکزی، ستاد توانمدسازی، قرارگاه ارتباطات مردمی و رسانه و معاونت درمان کشور مستقر در مشهد مقدّس در حال اجرا میباشد.
وی در ملاقات کاری خود با مدیر امورشعب و مدیران شعب استان آذربایجان شرقی در ستاد توانمندسازی به مسیر جلب اعتماد خیّرین با اهتمام به امانتداری صحیح در فرآیند خدمترسانی با هدف محرومیّتزدایی و رفع فقر اشاره و تأکید نمود:"این راه ارتباطی شما با اهل بیت(ع)، دعای توسّل صبحگاهی، نیّت پاک و معنویّت میتواند اعتماد خیّرین و قلبهای خیّرین را تسخیر کند. اگر شما توانستید بدون دخل و تصرّف در امانت مردم، خدمت به مخلوق الهی کنید و اگر توانستید دعای خیر محرومان را به درگاه الهی روانه کنید، آن دعا ضمانتکننده شما در مسیر محرومیّتزدایی است و رمز موفقیت همین است رمز موفقیت توکّل به ذات اقدس اله و توسّل به خاندان اهل بیت(ع) و نه هیچ چیز دیگر است. آموزش مدیریتها، ساختاری، تشکیلاتی و تخصصی درست است در فرآیندی سامانیافته و سازمان یافته کار را پیش میبرد ولی ما باید بدانیم آن اصل نیست بلکه فرع است. اصل دلهای شما میباشد که باید منعقد، وابسته و مأنوس به صاحب سفره بشود، انس بگیریم، باید معرفت به صاحب سفره پیدا کنیم، میثاق و عهد ببندیم برای آنها باشیم اگر برای آنها بودیم کار و راه ما درست است، کمکمان میکنند، سدها و موانع را برمیدارند و توسعه میدهند و ما میتوانیم در خیلی از مسائل [رفع] محرومیّت حرکت کنیم این راه ارتباطی است. وقتی کار برای خدا باشد خود خدای متعال همه چیز را فراهم میکند، همه ر برای شما بسیج میکند پس پیروز میدان چه کسانی هستند کسانی که خدا آنها را کمک میکند و نصرت میدهد «ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» آیهای که ما در سرلوحهی بنیاد، لوگو و هدف آن قرار دادیم، امتحانش را در هشت سال دفاع مقدس پس داد. عزیزانی که در شهر تبریز و شهرستانها مسؤولیّت شعبه را به عهده دارند بدانند اگر بخواهند ماندگار بشوند باید عمیقا کار برای خداباشد اگر بخواهند موفق شوند باید برای خدا باشند، اگر بخواهند صاحب برکت و عزّت شوند باید برای خدا باشند این راه رسیدن به پیروزی در میدان فقرزدایی است و من یقین دارم با توجه به این که مردم استان آذربایجان شرقی که اکثریت مذهبی، معتقد، حسینی، در مسیر انقلاب و ولایت هستند و شما برگزیدگانی از این زنان و دختران این استان هستید، منتخب خدا در میدان فقرزدایی هستید پس عزیزان بهترینِ بهترین سوغات از این حرم رضوی آن ارتباط وداع شما با علی بن موسی(ع)، امام مهربانیها، است که از آقا بخواهید که آقا من حالا آمدهام خادم سفرهتان در این شهر شدهام شرمنده محرومان نشوم من هم قول میدهم که آن نعمت و برکت به دست صاحبانش برسد بعد دیگر خاطرتان جمع باشد". همچنین بعد از بیانات مدیرعامل محترم، آقای غفارزاده، مدیر امورشعب آذربایجان شرقی، از روند روبه جلو و رضایتبخش عملکرد شعب استان گزارشی را ارائه نمود و از افزایش 3 تا 4 شعبه جدید مانند اهر، حضرت ابوالفضل(ع) اشاره نمود و از تأسیس شعبهای جدید در یکی از مناطق دیگر استان خبر داد و در انتها از مدیرعامل تلاشگر بنیاد و همکاران ایشان در مشهد الرضا(ع) که میزبانی گروه آذربایجان شرقی را به گرمی به جا آوردند سپاسگزاری کرد.
از سوی دیگر ایشان در ستاد توانمندسازی در جلسه هماندیشی مدیران امورشعب استانهای زیرمجموعه قرارگاه جهاد اجتماعی تهران خطاب به مدیران امورشعب استانهای مدعو خدمت به مخلوق را امری جداگانه از مباحث کاری دانست و گفت:"خواهران عزیزی که تلاش میکنید به عنوان مدیر در سطح استان و هر یک از شعب، ارکان شعب تابعه را اداره کنید یکی از مهمترین موفقیتهای شما در این مسؤولیت این است که به آنچه که فرامین الهی و گفتار اهل بین عصمت و طهارت(ع) است باید نوجه ویژه داشته باشید چون خیرات و مبرّات و خدمت به مخلوق امری جداگانه از مباحث کاری، اداری و تشکیلاتی جاری در جامعه میباشد این کار یک کار داوطلبانهی عاشقانهای است که هرکس نمیتواند پا در این عرصه بگذارد عِرق نوعدوستی باید در درون انسان باشد، رأفت و مهربانی بر قلب و دل شما باید حاکم باشد، روحیّهتان باید روحیّه لطیف و برخوردار از معنویّت باید باشد تا در این عرصه که انسان قدم میگذارد عِرق خدمت در درونش شعلهور باشد".
سپس در تشریح چگونگی محقق شدن آن افزودند:"اوّلین موضوعی که ما باید دارا باشیم این است که [روابط] بین خودمان و اهل بیت(ع) و بین خودمان و خدای اهل بیت(ع) را اصلاح کنیم، کسب آبرو و اعتماد به وجود بیاوریم برای اجابت درخواست ما توسط اهل بیت باید میزانی آبرو نزد آنان داشته باشیم و بتواند ارتباط و انّصال خودش را با این خاندان برقرار کند و این خیلی مهم است یعنی انسانی که متصّدی در امور مخلوق میشود قطعا باید یک اعتبارنامهای هم در پیشگاه خداوند سبحان و اهل بیت(ع) داشته باشد ما باید آنچه که در چهارچوبهی مخلوق در رفع نیازمندی که باید نقش گرهگشا و تصدّی این مسؤولیت را به انجام برساند باید تابع مقررات شرع و قانون الهی باشیم یعنی اگر ما پایبند به مسائلِ قانون اجرایی یا اهداف ترسیم شده باشیم ولی مقیّد به امور شرع نباشیم امکان تحقق آن اهداف وجود ندارد. ما باید اوّل این مسائل را حل کنیم تا بعد از آن وارد مباحث مختلفی که نقل کردیم. این موضوع خیلی مهم است مثلا استانی داریم که در رابطه با عملکرد ضعیف آن چراهایی وجود دارد، از اوّل تأسیس شعبه در آن تا امروز ما نتوانستهایم به یک جمعبندی جامع و کامل در مدیریت آن استان برسیم چرا این استان نتوانسته است ارتقاء منابع درآمدیاش را افزایش دهد، چرا این استان نتوانسته است جمعیّت کلانی از فقرا را تحت حمایت قرار بدهد این چراها برمیگردد به حضور یک انسان باخدا و عاشق و پیرو روش و سیره اهل بیت(ع) یعنی منجی نجاتی که بین خودش و خدا و اهل بیت(ع) یک رابطهای است که به او نصرت میدهند تا این استان را از نظر توسعه، تأمین مایحتاج نیازمندان، افزایش پرسنل، درآمد و منابع کمکهای مشارکتهای مردمی بالا ببرند ولی همیشه این استان در حال تزریق کمکها از قرارگاه جهاد اجتماعی و دیگر شعب مربوطه بوده است پس همان ارتباط مطرح است که اگر استان مذکور به خدا و خزانه خدا نگاه میکرد به خزانه دیگران چشم نداشت پس ما این هستیم ما میگوییم عزیزان خزانه خدا آنقدر پر از برکت و نعمت است که از اوّل دنیا تا امروز جمع کثیری از مخلوقین که به صورت مداوم رجعت میکنند و متولد میشوند از این خزانه مدام بهره میبرند. خوب حال اگر ما میخواهیم به این خزانه متّصل بشویم باید چه چیزی در ما احراز بشود این که ما خودمان را به خدا اثبات کنیم که امین خدا هستیم خدا میخواهد ببیند به این امینش که میخواهد طلا، برکت و پول بدهد، دخل و تصرّف نمیکند. مخلوق حوالههای تو[مسؤول] هستند که آمدهاند اینجا و و برکات حاصله از خزانه تو باید به آنها داده بشود خوب این یک بند از شرایط توست که باید به آنها داده بشود و یک بند از شرایط تصدّی و مسؤولیّت ما در انجام این عمل است شما هم همان تولیّت در آن نقطه استانتان برای یک جمع از این برکات و نذورات، انفاق و صدقات مردمی هستید. اگر درست عمل کنید آن جمع نیازمند پیوسته دعا نثار شما میکنند. شما دائم در زیارت اهل بیت(ع) به سر میبرید یعنی نیازی نیست به هیچ جا سفر کنید چون آنها دعا می کنند شما دائم در زیارت، عبادت و سلامت هستید، چون دعا میکند برای این امانت که به دست اهلش رساندهاید سلامتی شما در پیشگاه احدیّت تضمین شده است. پس چه کسانی میتوانند در تصدّی این مسؤولیت نزد خدا امتحان بدهند کسانی که مسؤولیّت را پذیرفتند و رفتند در قواعد و قانون شرع رعایت کردند و نگذاشتند ذرهای «فمن یعمل مثقال ذرة شرّآ یره» گرفتار شوند همه را تبدیل کردند «فمن یعمل مثقال ذرة خیرا یره» به خیر تبدیل شد".
حاج محمدجواد فولاد در پایان هر دو جلسه با اهداء هدایایی از زحمات خادمان تقدیر به عمل آورد.
دبیر خبر دفتر مرکزی:بیگلری
گزارش