شادی ایتام بنیاد آبشار عاطفهها مشهد در جشن روز دانشآموز
شعبه ایتام و دیگر شعب بنیاد آبشار عاطفهها مشهد برای تقویت امید و شادی ایتام تحت حمایت در آبان 1401 جشن شادمانه روز دانشآموز را میزبانی کردند.
شعبه ایتام بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها مشهد میزبان جشن کودکانهای به مناسبت روز دانشآموز ویژه ایتام تحت پوشش خود و دیگر شعب مشهد در 19 آبان ماه 1401 بود.
بنا به گفته علیزاده، مدیر شعبه سادات بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها مشهد، هزینه برگزاری جشن که به مناسبت روز دانشآموز در سالن همایشهای کانون فرهنگی تئاتر ماندگار برگزار گردید 45 میلیون تومان بوده است. به گفته وی مسؤول برنامهریزی و چیدمان بخشهای مختلف برنامه جشن محمدرضا کامل نوّاب، مجری برنامههای مذهبی – فرهنگی شهر مشهد، بوده است.
علیزاده در بخش پایانی مصاحبه اظهار داشت:" از کل ایتام دعوت شده تحت حمایت شعب نواحی مختلف شهر مشهد، تعداد 130 نفر از بچهها در جشن شرکت کردند. مبلغ مورد نیاز برای اجرا مراسم و خرید هدایا از جمله بستههای لوازمالتحریر و کیف مدرسه را قرارگاه محرومیتزدایی مرکزی مشهد با همکاری اکثر قریب به اتفاق شعب نواحی و خیرین این شهرستان برعهده داشتند. مسؤولین تدارکات جشن، علاوه بر اجرا برنامههای متنوع فرهنگی، تفریحی، مذهبی و هنری در کنار پذیرایی میان وعده، میزبان بچهها در وعده ناهار هم بودند".
محمدرضا کامل نوّاب، معروف به عمو نوّاب، نیز که به عنوان مجری، بازیگر و مدیر اجرایی برنامهها در مراسم حضور داشت در گفتگو تلفنی با دبیر سایت خبر دفتر مرکزی از بخشهای مختلف جشن سخن گفت:" سجاد ملک ثابت در نقش آقا ماشاءالله، مجری بخش تئاتر طنز برنامه بود. برادران محمدزاده نمایش حرکات آکروباتیک، نوجوانان گروه سرود رویش برنامه همخوانی سرودها، استاد رضایی تردستیهای سرگرم کننده و حجتالاسلام و المسلمین باقری هم بازی کاغذ و قیچی را اجرا کردند".
همچنین به گفته وی، جشن با اجرا مسابقه با موضوع نماز و نقاشی روی دیوار ادامه داشت. توزیع هدایا و جوایز تهیه شده و پذیرایی از ایتام در شعبه به صرف ناهار هم پایانبخش این مراسم بود.
شایان ذکر است با توجه به تأکید مکرر پروردگار در قرآن کریم به شتاب در انجام کار خیر و کمک به نیازمندان مانند کودکان بیسرپرست و ایتام( تعاونوا علی البرّ و التقوا: سوره مائده آیه 2) یکی از مسائل مهم و حیاتی مورد عنایت قرآن و البته از روحبخشترین خصایل نیکو انسانی است. البته قرآن افراد متّقی(سوره حج آیه 37) را مخاطب خود قرار داده است. در سیره اهل بیت به ویژه مولا علی(ع) این توجه مشهود و واقعیت اقدامهای خیرخواهانه هم دست یافتن به تقوا میباشد. چنانچه حمایتها صرفا با خلوص نیّت و برای رضای الله باشد آثار فردی و اجتماعی سازنده و مطلوبی را برای همه افراد جامعه از جمله محرومان و ایتام به دنبال خواهد داشت که تأمین اقتصادی، آرامش روانی و امنیت اجتماعی به ویژه بروز رفتارهای نوعدوستانه، جلب محبت افراد نسبت به یکدیگر و کاهش بزهکاری و ناهنجاریهای فردی و اجتماعی را میتوان از مهمترین این آثار برشمرد. در روایت نیز آمده است هرگاه مسلمانی گرفتاری مسلمانی را رفع کند پروردگار میفرمایند پاداش تو بر من است و برایت جز بهشت را نمیپسندم.
حضرت علی(ع) در خطبهای بر بازگشت نتیجه عمل به خود انسان و آفرینش نشاط معنوی سفارش میکنند:" بر یتیمان مردم مهر بورزید تا خداوند بر یتیمانتان رأفت و مهربانی ورزد". امام صادق(ع) هم میفرمایند:" اجابت حوائج مؤمن از هزار حجِّ مقبول، آزادی هزار بنده و گسیل هزار اسب مجهّز در راه خداوند، بالا و والاتر است". امّا امام حسین(ع) موضوع رفع نیاز نیازمندان را با بیانی آگاهیبخش مورد تأکید قرار دادهاند:" بدانید نیازهای مردم از نعمتهای الهی است پس نعمتها را افسرده نسازید[پرهیز از رنجاندن نیازمندان] که وظیفه خدمترسانی به سایرین محول خواهد شد.
تصاویر تکمیلی از برگزاری جشن روز دانشآموز و شادی ایتام از حضور در مراسم
دبیر خبر دفتر مرکزی کل کشور:بیگلری
گزارش