لزوم شناخت جهاد در راه خدا جهت انجام کار جهادی از نگاه مدیرعامل

مدیرعامل در اوّلین همایش مدیران شعب کشور سال1404 بر لزوم شناخت واژه‌ی جهاد در راه خدا جهت انجام کار جهادی تأکید کرد.

اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها با شعار«تصمیم‌سازی، سرمایه‌گذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری(دامه ظله برکاته)» در مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع) مشهد از صبح  روز شنبه 16 فروردین ماه سال1404 کار خود را به طور رسمی آغاز نمود. همایش تا شامگاه روز یک‌شنبه 17 فروردین ماه جاری ادامه داشت و با حضور محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها و مدیران شعب سراسر کشور به بررسی شعار سال جدید «سرمایه‌گذاری برای تولید» که رهبر معظم انقلابی در پیام نوروزی مطرح کردند پرداخت. دکتر جابر وثیق، رییس اداره سمن‌های وزارت امور خارجه، میهمان ویژه همایش دو روزه‌ی مشهد نیز دقایقی را با مدیران بنیاد در جایگاه سخنران  گفتگو کرد. همچنین متخصصان حوزه اقتصاد، مدیریت کسب و کار، کارآفرینی و هوش مصنوعی مدیران حاضر در همایش را طی چندین ساعت متوالی آموزش حرفه‌ای دادند و به بررسی نقش سمن‌ها، سواد مالی، هوش مصنوعی، انگیزش و نوآوری در آینده و کسب و کار خیریه‌ها و اهمیت سواد مالی در توسعه فعالیت‌های عام‌المنفعه پرداختند.

اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور سال 1404 با حضور محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها، موضوع «تصمیم‌سازی، سرمایه‌گذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری(دامه ظله برکاته)»، مشهد، مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع)

محمدجواد فولاد با خوش آمدگویی گرم به همکاران خود و میهمانان از رابطه خودباوری با خداباوری سخن به میان آورد و توضیح داد:" با خودباوری به خداباوری می‌رسیم که این خدا است که می‌خواهد تکلیف را به نتیجه برساند. پیروزی این نیست که یک کار 100 درصد تحقق یابد بلکه عمل به تکلیف است چه انجام بگیرد چه نگیرد همچنان که امام حسین(ع) به 72 تن یاران خود در مقابله با هزاران نفر در سپاه یزید فرمودند چه شهید بشویم چه بمانیم ما پیروز میدانیم چون به امر پروردگار در واقعه عاشورا عمل می‌کنیم یعنی مهم اجابت امر خدا است چون تقدیر از قبل تعیین شده است یعنی شهادت امام حسین(ع) در نینوا به  تقدیر خداوند است چون خدا می‌داند این شهادت، اسلام را بیمه می‌کند و هر چه از شهادت ایشان می‌گذرد به عاشقان حسین(ع) اضافه می‌شود به عبارت دیگر خدا قبل از تولد امام حسین(ع) برنامه‌ریزی کرده است تا اسلام ناب با خون امام سوّم بماند تا به جمعیّت مسلمانان و اسلام‌گراها افزوده بشود پس شناخت مکتب امام حسین(ع) که سیره ایشان در برابر خدایش چه بوده است که عاشقانه وارد نینوا می‌شود و حکومت‌داری را نپذیرد و فقط امر خدا را انجام دهد و خود و اهل بیت خود را قربانی خدا کند یعنی می‌گوید منِ حسینِ شما اطاعت امر در محضر توحید کردم و تن را تقدیم خدا کردم و شما به دنیا و مادّی‌گری تسلیم نشوید که بهترین راه برای رسیدن به خدا، شهادت می‌باشد تا به کمال و رستگاری برساند".

اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور سال 1404 با حضور محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها، موضوع «تصمیم‌سازی، سرمایه‌گذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری(دامه ظله برکاته)»، مشهد، مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع)

ایشان در تکمیل سخنانش ادامه راه امام حسین(ع) و شهادت سومین امام همام در جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد:"درِ شهادت را خدا در جمهوری اسلامی باز کرد؛ امام راحل مکتب سیّدالشهدا(ع) و راه امامت و ولایت را برای ملّت ترسیم کرد تا بهترین جوانان این سرزمین با شناخت توحید و عشق به راه مکتب حسین(ع) خودشان را تقدیم محضر الهی کنند این اتفاق، بزرگ‌ترین پیاده‌سازی مکتب امام حسین(ع) در این کشور بود؛ مکتبی که سمبل جامعه‌ی دینی و اجتماعی متعهّد به آن، نام شهدایی است که آزین هر کوچه و برزنی می‌باشد پس این اصلی‌ترین شناخت‌هایی است که ما باید در مسیر کارمان از آنها استفاده کنیم. ما اگر برای کار جهادی و جهادی عمل کردن به میدان آمده‌ایم باید خودِ واژه‌ی جهاد در راه خدا را بشناسیم بعد اگر کلمه جهاد اجتماعی به خدمات ما به عنوان یک مجموعه‌ی جهادی اتلاق پیدا کرده است همه‌ی سبک زندگی، حرکت و مدیریتمان را با جهاد اجتماعی تطبیق بدهیم یعنی بررسی کنیم سیّدالشهدا(ع) قبل از شهادت در حوزه جهاد اجتماعی چه کرده است و در مرحله جهاد در مقابل دشمن و جان را در برابر خدا تسلیم کردن چه کرده است اینها، خطِ ترسیم سرخ شهادت و سیره‌ی زندگانی ابا عبد الله الحسین(ع) است. امروز نام امام حسین(ع) برازنده‌ی کشور عراق است. تسلیم شدن در برابر خدا، خدا هم چه عزّتی به او می‌بخشد که نامش بر زبان‌ها جاری است، زیارتش حل کننده‌ی مشکلات و رفع کننده‌ی همه‌ی بحران‌ها و ارتباط با او کشتی نجات است لذا اگر این‌ها در ذهن و قلب ما قرار بگیرد اینجا است که خدا به کمک ما می‌آید و شما را در شهرتان صاحب عزّت، زینب شهرتان، زینب جهادگر و زینب مقاومت می‌کند. حضرت زینب(س) اوّلین کاری که در شام در کاخ یزید کرد خطبه خواندن بود و نگذاشت پرچم سیّدالشهدا زمین بماند. امروز زینبیّون ما در کشور، بانوان کشور هستند، زینب‌هایی که در تمام شهرها علمداران راه زینبند اگر حرم حضرت زینب(س) بسته است امّا راه زینب(س) در مسیر بانوان و دختران کشور نقش بسته است، امروز همسران شهداء افتخار می‌کنند همسرشان اینگونه به شهادت رسیده است و مادران شهداء افتخار می‌کنند فرزندشان به شهادت رسیده است زیرا به مکتب سیّدالشهداء(ع) شناخت پیدا کرده‌اند".

 اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور سال 1404 با حضور محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها، کارشناسان حوزه کسب و کار و کارآفرینی و هوش مصنوعی، موضوع «تصمیم‌سازی، سرمایه‌گذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری(دامه ظله برکاته)»، مشهد، مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع)

وی در ادامه به زودگذر بودن عمر و گسترش مسیر خدمت پس از 25 سال امانتداریِ متّصل به نیّت الهی اشاره کرد:"راه مسیر جهاد اجتماعی برای این بنیاد افتخار شد و امروز با 10 هزار خواهر که به عنوان خادم دلسوزِ صادق متدیّن در کل کشور، جامعه خیّرین را به مسیر خدمت برای انفاق و احسان هدایت می‌کنند. هدایت جامعه خیّرین، تلنگر و فراخوان لازم دارد همانطور که مؤذن با ندای اذان، انسان را برای اقامه نماز دعوت به محراب الهی می‌کند، پرداخت زکات هم امر الهی است و اجابت آن هم فراخوان می‌خواهد و سعادت صدور این فراخوان نصیب خواهران فعّال در بنیاد شده است تا دستگیری، انفاق، اکرام و یتیم‌نوازی و تأمین مایحتاج آنان کنند و افتخاری برای خواهرانِ مشارکت و سایر خادمین در بخش‌های مختلف است که نقش ایفا و خیّر جذب می‌کنند و هدایت یک مجموعه مردمی را با معنویّت برای ثمربخشی به اهداف، که کاهش فقر، کاهش آسیب اجتماعی، درمان، توانمندسازی و ایجاد شغل و استقلال معیشتی است، تحقق می‌بخشند و این قابل ستایش است و این خدمات در نزد پروردگار بسیار محترم است و کسی که با ایجاد اشتغال باعث حفظ آبروی این خانواده‌ها و فعّال شدن چرخه‌ی اقتصاد خانوده می‌شود این بزرگ‌ترین جهاد اجتماعی است. هر یک از ارکان بنیاد در جایگاه مسؤولیت‌های مختلف، امانتدار خزانه‌ی خدا و امین او هستند و باید از امانات محافظت کنند؛ اگر امانتداری کردید قطعا جایگاه‌تان بهشت است. خودمان را باید به خدا اثبات کنیم تا او به ما در امانت دادن برکاتش اعتماد کند پس اعتقاد راسخ داشته باشیم که خط مسیر ما براساس همین خط مسیر آیات قرآن و سیره اهل بیت(ع) و درس عبرت برای ما باشد".

 اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور سال 1404 با حضور محمدجواد فولاد، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها، کارشناسان حوزه کسب و کار و کارآفرینی و هوش مصنوعی، موضوع «تصمیم‌سازی، سرمایه‌گذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری(دامه ظله برکاته)»، مشهد، مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع)

مدیرعامل در بخش پایانی کلام خود به تشریح تأثیر امانتداری در نزول و یا قطع برکات خیریه پرداخت:"ما نباید دروازه برکت را به روی خیریه ببندیم تا از این باران رحمت به جامعه هدف برسانیم و نیز می‌توانیم با اعمال بدمان و خطاهایمان درب رحمت را ببندیم که کم کم دانه‌های باران کم می‌شود و اگر در امانتداری خیانتی صورت بگیرد و پرسنل نفس را تزکیه نکنند و به تعهدشان در برابر خدا عمل نکنند آن مقدار کم هم بسته می‌شود و توان اداره امور هم از شعبه سلب می‌شود امّا دعای نیازمندان باعث می‌شود باران رحمت شدّت بگیرد. اگر مدیر و تمامی ارکان شعبه راه خدا را شناختند و تسلیم و برای خدا شدند و انجام کار خیر را اگر خدا پسندید، در رحمت گشوده می‌شود. پس نیروی جهادی اعتقاد دارد با خدا معامله می‌کند چون باعث عزّت دنیا و آخرتشان می‌شود و نیرویی با این اعتقاد لیاقت و شایستگی امانتداری موهبت‌ها و برکات الهی را دارد، به برکات دست‌درازی و خیانت نمی‌کند بعد فوران نعمت را سرازیر می‌کند. حوادث گذشته و رخدادها و حماسه‌های خلق‌شده همچون یک قاب تصویر است که از آنها یقین می‌کنیم خدا چه می‌کند. اگر نیّت، نیّت الهی نباشد آن بستر خدمت فراهم نمی‌شود استاد اگر هزار راه و تئوری را درس بدهد تا خدا نخواهد [کار] انجام نمی‌شود، باید خدا بخواهد. ما اوّل باید روح معنوی را ارتقاء بدهیم، درونمان را با خدا قرار بدهیم، قدممان را در مسیر خدا بگذاریم بعد نقشه راه اساتید را با «بسم الله الرّحمن الرّحیم» و اعتقاد به «لا حول و لا قوة الّا بالله العلی العظیم» حرکت بدهیم".

دبیر خبر دفتر مرکزی:بیگلری

 

برچسب ها: بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها, مدیرعامل بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها, مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا مشهد, فروردین ماه سال1404, اولین همایش مدیران شعب سراسر کشور سال 1404 , تصمیم‌سازی، سرمایه‌گذاری برای تولید در راستای تحقق منویّات مقام معظم رهبری, دکتر وثیق، رییس اداره سمن‌های وزارت امور خارجه , رابطه خودباوری با خداباوری, امانتدار خزانه‌ی خدا , کار جهادی


Slide 1
اشتراک
مطلـب