نهم دی، فروزش حماسه بصیرت ملّی

سالروز حماسه تاریخی و عظیم راهپیمایی ۹ دی سال 1388، روز تجلی بصیرت و جنبش عاشورایی مردم ولایتمدار ایران اسلامی در پاسخ به ناآرامیهای به وجود آمده توسط دشمنان خارجی و مزدوران داخلیشان است.
شگفتی این روز نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام به ویژه حرمت عاشورای امام حسین(ع) و آرمانهای انقلاب ایستادهاند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد. در روز نهم دی ماه 1388، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای کشور به جهانیان اعلام گردید.
بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88، مخالفت و اعتراض برخی نامزدها به آراء اعلام شده وزارت کشور و اعتقاد به تقلّب در شمارش آراء، عبارات «سران فتنه»، «فتنه یا جریان فتنه» به ادبیات گفتاری رجال سیاسی کشورمان وارد گردیدند. سران فتنه به آن گروه از سیاسیون اصلاح طلب مخالف دولت اطلاق میشود که اقدام به خرابکاری( تخریب اموال عمومی، ایجاد رعب و وحشت، شایعه پراکنی دربارهی مسؤولین و ... ) و تحریک عامه مردم به راهاندازی اغتشاش و ناامنسازی جامعه میکنند. واژهی فتنه یا جریان فتنه نیز به حوادث، تنشها و پیامدهای پس از انتخابات آن سال اشاره دارد. در واقع کاربرد واژه فتنه در حوزه سیاست برای شورشهای کور هدایت شده سیاسی مناسب است که نه هدف مشخصی دارند و نه به لحاظ ارزشی و قداست دارای جایگاه درخوری هستند.
در عاشورای ۸۸ فتنهگران طرحهای شوم مختلفی را همراه با تحریک و تهییج احساسات مردمی اجرا کردند. از اقدامات شنیع فتنهگران میتوان ازحملهی آنها با پرتاب سنگ به یکی از هیئتهای مذهبی مستقر در خیابان جمهوری تهران که به اقامه نماز ظهر عاشورا مشغول بودند نام برد. توهینهای آشوبگران به امام حسین (ع) در روز عاشورا و توهین به سایر مقدسات باعث شد که مردم در سراسر کشور به راهپیمایی علیه فتنهگران بپردازند.
درپی آشوبهای برپاشده، رهبری برای تشریح فتنه به بازخوانی و تحلیل جنگ صفین در زمان حکومت حضرت علی(ع) پرداختند و به تلاش فتنهانگیزان در ادوار مختلف حیات انقلاب اسلامی اشاره کردند. ایشان بلواهای بعد از انتخابات را کاملا برنامهریزی شده دانستند. ایشان در بیانات خود بارها از اشتباهات نابخشودنی فتنهگران 88 سخن گفتهاند؛ مواردی همچون پیش بردن جامعه به سوی اغتشاش و نا امنی، ضربه زدن به نظام اسلامی از درون، ضربه به ملت و تلخکردن کام مردم پس از شادی بزرگ مشارکت در انتخابات، نابود کردن حادثه افتخارآمیز انتخابات پرشور ۸۸، هتک آبروی نظام در مقابل ملتها، تهمت زدن به نظام اسلامی، زمینهسازی برای آشوب و اغتشاش، خدشه به رأی مردم و نفی آن، تلاش برای تغییر نتائج قانونی انتخابات با زور خشونت و اردوکشی خیابانی، امیدوار کردن جبهه دشمن، بیبصیرتی و چشمبستن بر روی حقایق واضح، سرپیچی از راه معقول قانونی، بازیچه دشمن شدن، انتخابات را مظهر اختلافات وانمود کردن، ایجاد هزینه و زحمت برای کشور و مردم، تلاش برای قراردادن مردم در مقابل نظام، تخلف از قانون، قرار دادن کشور در لبهی پرتگاه خشونت و خونریزی و جنگ داخلی بر سر قدرت، ایستادگی غیرقانونی و غیر نجیبانه در مقابل جریان قانونی کشور از مهمترین گزیدههای این سخنان هستند.
پس از فروکش کردن اغتشاشات، سردار سرلشکر محمد علی جعفری، فرمانده وقت کل سپاه پاسداران، دریکی از گردهماییهای مسؤولین بسیج دانشجویی، برخلاف تصور رایج درباره جنگ تحمیلی به عنوان بزرگترین خطر تهدیدکننده انقلاب اسلامی، فتنه 88 را بزرگترین خطر برای محتوای نظام و انقلاب در طول چند دهه حیات انقلاب اسلامی اعلام نمود.
گردآوری: بیگلری
منابع:
گزارش