خدمات اردیبهشتی تبریز، ارومیّه، ازنا و تهران به مددجویان
نمایندگیهای تبریز، ارومیّه، ازنا و تهران در اولین هفته اردیبهشت در دو عرصه معیشت و فرهنگ خوش درخشیدند.
استان آذربایجان غربی با تهیّه 195 بسته قارچ برای مددجویان شعب عام، درمان و ایتام به خدمترسانی بهتر شعب مذکور کمک رساندند. استان تهران نیز با ورود به دومین ماه سال جاری برای آغاز خدماتدهی ویژه اردیبهشت، طرحی نو از جنس نظم و انضباط اجتماعی را پیاده نمود.
در اقدامی فرهنگی اجتماعی ارزنده، قرارگاه جهاد اجتماعی و شعب استان تهران با همکاری نیروی انتظامی، کودکان مددجو را با طرح «همیاران آرامش اجتماعی» آشنا نمودند. در همین رابطه نیروی انتظامی هدف از اجرا این طرح را تلاش فراجا برای شرکت دادن اعضاء جامعه در برنامه «نظمسازی مردمی در طرح محلهمحور» عنوان نمود. این نهادِ متولّی برقراری نظم و امنیّت در جامعه، سعی دارد جهت پاسخگویی به مطالبات به حق مردم با اجرا طرح فوق، با کمک مردم و بهره بردن از حس مسئولیّت اجتماعی افراد، ارتباط شهروندمدار را بین پلیس و آحاد جامعه، همچون سایر کشورهای جهان، توسعه دهد و بدین ترتیب اقدامات حل و رفع مشکلات و منازعات محلهای سازماندهی شود. اجرا برنامههای تأمین نظم و امنیّت عمومی جامعه با عملی شدن طرح همیاران آرامش اجتماعی درحقیقت توجه به کارآیی ظرفیتّهای بالقوه نهادها و عموم مردم همراه با مشارکت مشاورین و مددکاران اجتماعی در موفق بودن نظمسازی مردم پایه و کاهش آسیبهای اجتماعی است.
پیش از این دو استان، استانهای آذربایجان شرقی به مرکزیّت شهرستان تبریز و شعبه ازنا در استان لرستان نیز خدمات معیشتی و فرهنگی خوبی را گزارش دادند. پخت و توزیع 3000 پرس آبگوشت توسط امورشعب آذربایجان شرقی، تبریز، به مناسبت شهادت امام صادق(ع) بین مددجویان و خانوادههای آنان در 5 اردیبهشت ماه جاری و اهدا دهها جلد کتاب توسط خیّر به شعبه ازنا جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی در نخستین روزهای اردیبهشت ماه، خدمات خاص این دو شعبه بنیاد هستند که به لحاظ پوشش تعداد بیشماری از مددجو، حائز اهمیّت و قابل تحسین میباشد.
مشارکت و همدلی مردم و کاهش نرخ فقر در سطح جامعه میتواند همافزایی قدرتمندی را برای داشتن جامعهای سالم و عاری از بزهکاری به ارمغان آورد. در تعریف مشارکت آمده است که مشارکت، درگیری ذهنی، عاطفی و احساس مسئولیت اشخاص در موقعیّتهای گروهی است که آنها را برمیانگیزد تا برای دستیابی به هدفهای گروهی یکدیگر را یاری دهند. مشارکت، منعکسکننده نقش فردی اعضای یک جامعه به عنوان عاملان فعّالان و دارای حس مسئولیت اجتماعی نسبت به یکدیگر و تعلّق به جامعه است. در واقع با مشارکت است که جامعه سالم، توسعه اجتماعی مردممحور، فراگیر، پایدار و کاهش هزینههای اجرا طرحهای خدمترسانی تحقق مییابد.
دبیر خبر دفتر مرکزی:بیگلری
گزارش