خبر نویدبخش فولاد در همایش دو روزه محرومیتزدایی جهادی بنیاد آبشار عاطفهها
همایش دو روزه محرومیتزدایی جهادی و نمایشگاه دستاوردهای خدمات جهادی بنیاد آبشار عاطفهها در روزهای 30 مهر و 1 آبان سال 1401 در محل مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع) مشهد برگزار شد.
سومین همایش محرومیتزدایی جهادی بنیاد آبشار عاطفهها در کنار نمایشگاهی از دو دهه دستاوردهای خدمات جهادی این مجموعه با شرکت مدیر عامل بنیاد، معاون وزیر کشور و رییس سازمان امور اجتماعی، رییس سازمان مالیات، کارشناسان مذهبی، مدیریت آموزشی و روانشناسی، مدیران قرارگاههای محرومیتزدایی، امورشعب، شعب و پرسنل شعب مشهد به منظور گفتگو پیرامون برنامههای آتی با پشتوانه 22 سال تجربه خدمت به اقشار محروم و دارای معضلات گوناگون برگزار گردید.
سخنرانان روز نخست را محمد جواد فولاد، مدیر عامل بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها، مدیران ارشد قرارگاهها و امورشعب بنیاد، معاون وزیر کشور و رییس سازمان امور اجتماعی، حجت الاسلام ماندگاری و دکتر مشکانی تشکیل میدادند.
در ابتدا مدیران قرارگاههای محرومیتزدایی و اشتغال و مواکب ممتاز در مراسم اربعین و دهه آخر صفر به تشریح اجمالی فعالیتها و خدمات پرداختند و آنگاه فولاد تریبون مراسم را در اختیار گرفت.
فولاد با تقدیر از حضور مدعوین به ویژه معاون وزیر کشور اظهار امیدواری کرد بنیاد با کمک خطوط ترسیمی معاون وزیر در امور اجتماعی بتواند در جهت عملیاتی کردنشان برای رفع مشکلات مهرجویان بهره برد. سپس با تشریح تاریخچه کوتاهی از دو دهه فعالیت بنیاد و همراهی 1 میلیون و 200 هزار خیر ثابت از جمله 16 هزار پزشک در پی اعتمادسازی عالی به سبب دستگیری از محرومان گفت:" کسب اذن از خداوند، حضرت رضا و دعای توسل نقطه شروع و عطف موفقیت ما است. تاکنون بدون دریافت ریالی از دولت، 920 شعبه و بیش از 11 هزار پرسنل با روحیه جهادی، تقوا در راستای محرومیتزدایی و گرهگشایی فعالند و 14500 نفر از مهرجویان را ایتام تشکیل میدهند. هدفمان کمک گرفتن از دولت نبوده بلکه خدمتگزاری برای پویایی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است لذا کمیته امداد امام که 80 درصد مددجویانش را حمایت میکنیم، معلولان بهزیستی، سپاه و 800 طلبه نیز از خدمات ما برخوردار هستند".
وی سخنرانی خود را با توضیح مطالب ضروری درباره حمایت از دانشآموزان و دانشجویان، تأمین سرمایه و وسایل کارآفرینی، درمان بیماران صعبالعلاج، تشکیل تیمهای ورزشی از فرزندان مددجو، کمک به دولت برای حل بحران کرونا، سیل و زلزلهها به خصوص در چند سال اخیر و شرکت در در مناسبتهای اجتماعی مثل راهپیمایی 22 بهمن، روز قدس ادامه داد.
شناسایی 200 مؤسسه خیریه فعال نکته پایانی نویدبخشی بود که وی از منظر گسترش فعالیتها در سطح بینالمللی و با هدف ایجاد یک صندوق تعامل بین مؤسسات خیریه در راستای فقرزدایی کشورهای مختلف از جمله ملل اسلامی به آن اشاره داشت:" نشستی مقدماتی را با حضور 40 مؤسسه با هدف همدلی مؤسسات جهان اسلام در تهران برپا نمودیم که مقدمهای برای برگزاری اجلاس اصلی مؤسسات خیریه در سطح جهان و انتقال تجربه فیمابین بنیادهای بینالمللی است و طرح آن برای دفتر وزارت کار و همچنین معاونت مشارکتهای مردمی وزارت کشور به منظور تأیید 200 مؤسسه و تعیین تاریخ دقیق جلسه فرستادیم".
دبیر خبر دفتر مرکزی کل کشور:بیگلری
گزارش